Bas bakt zijn broden met alleen desem. Desem is een mengsel van meel en water. Dit desem krijgt wel een week de tijd de rijzende kracht te ontwikkelen. Het is dus een natuurlijk proces met biologische producten dat voor het rijzen van het brood zorgt. Aan geen enkel brood wordt gist toegevoegd. De desembroden bevatten enkel meel of bloem of een mengsel hiervan, water en een snufje zout. In het geval van de meergranen ook nog wat zaden en pitten. In alle producten wordt standaard gejodeerd zout gebruikt.
Kijk voor een uitgebreid ingredientenoverzicht bij de omschrijving bij de verschillende desembroden.
Het proces om van desem tot brood te komen is langzaam, waardoor de broden veel tijd hebben om smaak te ontwikkelen en beter te verteren zijn. Bas bakt de broden op de vloer van zijn oven waardoor het brood een stevige korst krijgt maar een zachte kruim. De combinatie van de desem en het bakken op de vloer geven de broden van Bas die unieke smaak.
Bezig met laden...
Er zijn %s resultaten. Scroll naar boven.
favorite_borderGratis bezorging in de regio Zwolle-Deventer Ambachtelijk, Biologisch brood en kinderfeestjes workshops
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.